Anotace: Do noci na plátně černém Bílý měsíc štětc...
Do noci na plátně černém
Bílý měsíc štětcem malíře
Obraz realitě věrném
Nejde popsat slovy na papíře
Miliony hvězd jak lidí na zemi
Kteří spěchají ve svém životě
A pár pouličních lamp jejich svícemi
Plamenem co provádí je po planetě
Cestou v temných ulicích
Tak jako i v duši je někdy tma
V pochybnostech snad spících
A naše oči obklopila hmla
V rukou malý kousek světla
Co prosvítá tou temnotou
Aby naděje na nové ráno kvetla
Snad to co hledají naleznou
Měsíc odráží se v hladinách vod
A tiše sleduje ty životy noci
trochu štěstí za pláče přišlo by vhod
ten krásně neznámý pocit
v rouše noci se schovávat
Na místa z paměti
Těm pocitům se oddávat
Měsíci příběh vyprávěti
Proč chceme znovu a znovu vstávat