PODĚKOVÁNÍ
Anotace: ...já upad abych vstal...
Pomalu cítím jak síla se vrací
Ikdyž jsou ještě chvíle kdy rvu si vlasy
Pomalu cítím že hojí se rány
Ikdyž mám nitro furt rozervaný
Děkuju lidem co při mě stáli
Naději dali a štěstí přáli
Děkuju hlavně Janně nahlas i v duchu
Za to že dopřála mým nářkům sluchu
Pevně doufám že přijde chvíle
A já se vrátím zas v plné síle
Vyženu ďábla co v rohách se skrývá
A pak se vrátí má stará síla
Přečteno 758x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, Stavák, danaska, Frr, Janna, piťura, Ruda Štola, Amonasr, Jort
Komentáře (4)
Komentujících (4)