My dva
jsme tenkrát
mohli mluvit
o čemkoliv-
-dnes mezi námi
vázne hlas
slova do jazyku
řežou
jak do dlaní
stébla trávy v poli
a ticho navždy
vetřelo se
mezi nás...
...opravdový vztah končí skvělým přátelstvím a tak může jen stěží skončit...
30.08.2017 14:54:40 | Jort
Přidávám se k Mártymu...i to se může stát po čase. Ale každá tráva,když se usuší,krásně voní...věřím,že se vràtí i ta sorávná slova,celé věty...:-)
29.08.2017 20:14:14 | Dreamy