NEPOKOJ
a co tě nutí nezavírat oči
a co tě nutí
je zavírat
nejsme vždy hrdiny
nejsme vždy ani alibisty
nemáme stále stejnou kůži
svlékáme ji
a novou oblékáme
častěji než hadi
někdy jsme unavení a staří
jindy i kmeti jsou mladší
než mladí
i láska či přítel
mohou nečekaně zradit
co tě nutí
a co tě nenutí
odkud se bere
a kam odchází
tvůj nepokoj
a proč člověk
nemůže být stroj
Praha, 4.9.2017
https://www.youtube.com/watch?v=MyIFjqMV9W8
...a víš jistě, že není? :-)
07.09.2017 15:41:54 | Jort
:-D No, pár takových jistě bude, ale to jsou snad výjimky, které mě navíc dost děsí... ;-))
07.09.2017 22:11:35 | Amonasr
fataSTické :-))
06.09.2017 06:35:50 | Iva Husárková