Noc
Když se venku zešeří
a den jde spát
Tma jak lehké pápěří,
jde ti dobrou noc přát
Noc na tisíc kouzel má,
však sen jich má více
V jeho objetí můžeš být,
stařena vetchá i krasavice
Můžeš se milovat, nebo se trápit,
můžeš být bohatá i lásku ztratit
Vznášet se k oblakům či padat dolu,
ve snu mi navěky můžem být spolu
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka
Komentáře (3)
Komentujících (3)