Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=BEm0AjTbsac, čtěte se zpěvem, prosím
Srdce Tvé /Tě k horám zavede,
kde dračí dech
změří Tvůj čas
nesmíš mít strach,
proč prosby Tvé,
prokvetl mech
proměnil čas
v prach
Proklatá chvíle
mezi životem
a temnou nocí
zatím dlí v snách
prastará síň
s ostrým hřbetem,
zakletý poutník
v ozvěnách.
V mlžných chod/bách zahalený trůn,
svit plamene
brána domova,
po závěji
novým zítřkům
svíce vzplane
svit zachová
Proklatá chvíle
mezi životem
a temnou nocí
zatím dlí v snách
prastará síň
s ostrým hřbetem,
zakletý poutník
v oz/věnách.
já mám hory a mlhu ráda, tam člověk nikdy neví...
13.09.2017 19:55:39 | Philogyny1
....zkusím sejmout kytaru z hřebíku.....Ji./úsměv/
13.09.2017 19:20:57 | jitoush
Tedy, tak to bys měla, je krásné, když záříš, Jitřenko, ale jaké musí být, když zpíváš a hraješ
06.10.2017 20:51:44 | Akrij8
Zastavil se čas
na vteřinu z věčnosti ... díky
13.09.2017 07:04:52 | VEDz RVAHEs
Take ti děkuji, příteli, někdy je zapotřebí pozastavit čas, aby člověk vychtnal okamžik
06.10.2017 20:50:35 | Akrij8