Děkuji Ivo,
včera večer jsem se dozvěděl tu smutnou zprávu ...
I já se občas chodívám poklonit sochám ...
pro štěstí a pro objetí jejich věčností.
Věřím, že s ním byl anděl,
který mu pozvedával ruce
v té chladné vodě osamění ...
Petr Váňa
který mu pozvedával ruce,
když voda do ktré padal
byla těžší
25.09.2017 12:03:02 | Howkins