Noční můra ožívá, s temnotou svou
tak začíná ďáblova šou
utrpení a strach
naděje mění se v prach
kosti se lámou zas a zas
jako by se zastavil čas
hudbou svou duše ničí
ty jen v bolestech křičí
srdce ti vyrvou s těla
tak ďáblova šou zněla
všechny hříchy se vrací
duši i tělo ti to ničí
ani chvíli v klidu nebudeš
bolest a muka zažívat budeš