Nepřibrala jsi kilo, kilo a půl? říká
A já Jo ale aspoň už nevypadám
jak potracený dítě
A on Tak cos zase chtěla řešit říká
A já Jsi píčus říkám
A on proč jsem píčus
No možná ne píčus ale jsi čurák říkám
A on tak proč jsem teda čurák říká
A já tak možná ne čurák ale zkurvysyn jsi
A proč jsem zkurvysyn říká
A já protože tvoje matka je kurva
Tojo...zamyslí se.
A já tvoje matka je kurva a tvůj otec není tvůj
A on máš pravdu
A ta zkurvená blondýna říkám
Ta je... tvoje?
Ta je říká a taje
A usmívá se při vzpomínce na sex
S tyčkou
Teda já taky nemám kdovíjaký prsa ale
Mám docela ženskou postavu a hlavně vlasy... Hlavně mám ňáký vlasy-
Jsi píčus čurák a zkurvysyn říkám
A to už křičím a on
Ale proč si to myslíš?
Co jsem udělal?
A já nic jsi neudělal nic a vzpomínám
A on tak-proč-jsem-teda no protožes mě nechal říkám
A to byla ta nejhorší věc na světě
Ne zavrtí hlavou to byla ta nejlepší věc na světě
Tak proč jsem teda tak nešťastná vzlykám
A on: Tak se taky nech a já
Mlčím
Má pravdu