Nedělní chvilka
Týpek u stolku s drinkem v ruce
nedělá dojem, že to, co dělá
je nic nedělání brutál prudce
společnice, anděl na půl těla
dělá přemety slovní na přání
četných přítelkyň na on line lovu
výzev a šancí, stream bádání
jak se co dělá ve velkochovu
zlatých rybek a zlatých telat
jak nesednout na lep filantropům
jak na mindrák si nezadělat
jako dát fleka zlatokopům
byznys dělá týpek u stolku
telefonuje jen na jistotu
a ona taky a bez okolků
dělá, vydělá nadhodnotu
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Ruda Štola
Komentáře (0)