SPIKLENECKÉ BLUES
zkuste mě nechat být mnou samým
…aspoň na minutku…
vypněte svoje projektory
zaměřené na mě
a já své plátno poodhrnu
abyste za ním zahlédli
mne sama
…aspoň na minutku…
nebudu se vám možná zdát
tak povědomý
pro váš specifický vkus
snad vám i zazpívám
trošku jinou píseň
než na jakou jste zvyklí
…blues…
blues o vás samých
bez předsudků
co kdybychom se jen tak spolu spikli
…spiklenci na minutku…
Praha, 16.11.2017
https://www.youtube.com/watch?v=AvtFcF61lI8
....spiklenectví v tom dobrém je vzrušující pro obě strany.....a někdy
člověk překvapí i sám sebe....co v něm třímá za neprobádané krajiny....
......Ji./úsměv/
18.11.2017 11:57:20 | jitoush
:-) lákavé
17.11.2017 06:56:02 | klaun