Pohádkový Jorte:) navíc byl ten který se nejmenoval Bob nebo Bobek. Is it true?
24.11.2017 13:23:11 | Anděl
rozšlápnutý koť neměla jsem to číst bůůů :-(( ale zase se okotili králíci měla jsem v úmyslu navrhnout aby se třetí jmenoval koptík . . . :-))
24.11.2017 12:19:04 | Iva Husárková