Přijmeme bolest života jako květina
Klanící se pod kapkama deště
Život čirá fikce trhlin v naší hlavě
Dokud nesejmeme ty kleště
Praskliny na srdci rozlámané útesy
Které v nás jdou dál v oblacích
Nasáklých pocity v nesnázích
Kráčíc pod mokrými nebesy
Už není znát rozdíl mezi deštěm
A slzou s ním se mísící
Zlomeni na kolenou kající
Uvězněni do pomyslných stěn
Déšť bubnuje do oken
Píseň citů pohřební na rozloučení
V kaluži slz sebou mučeni
Čekat na spásu a nový den
NIc nebude jako dřív za časů úsměvů
Potoky odnáší to sebou do zapomnění
Ať už nyní nebo tehdy nebyly jsme spokojeni
Zkoušíme znovu to samé deja vu