Já bosky som prišiel, aby on ma neslyšiel.
Kto? Ten nový majitěl´ mojho života.
Spokojno v spálni tam len budík sa klokotal.
Ta pazúra chl´patá už klopala na vrata.
A mé drahé frajarke sa to snád páčilo.
Pri druhom jednani už mala ho vo dlani.
Já takmer som nedýchal a chcel som už nebyť.
Videnie bolelo a počutie šialelo.
Já váhal zda utecť či oba je zabiť.
Pak svetla sa rozhriala a ja som sa spatril.
Ak sa ja v popelníc s rumom sa bratrím.
Teraz som sĺobodný, teraz k vám patrím.