Pozdě
Anotace: Děkuji všem z celoroční přízeň a přeji krásný nový rok. Petr V.
Její krása je přísaha,
neboť i pod závěsy jeho očí
bývá jako spása
rozdrásána do naha .
Jeho láska
je tísňové volání zhůry
neboť ona nezvedá sluchátko
neslyšící,nemluvící
odezírá ze rtů ve městě,
kde telefonům zpřetrhali šňůry ...
Přečteno 388x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Fany, Frr, Šípková Růženka, VEDz RVAHEs
Komentáře (3)
Komentujících (3)