Mám pocit hluku, znepokojení a trochu strach, že zazní li zvon, svět bude na marách...
01.01.2018 08:43:36 | básněnka
.....ozvěny zevnitř odezní......Tvá píseň života je rozmělní,pohltí...
.......neměj strach...ten je přivolává.......................Jak
se do lesa volá,tak se z něj ozývá......Ji.
31.12.2017 19:57:00 | jitoush