Anotace: Asi bych to napsal lépe ale po noční směně je to více méně asi tak nějak zatím to nejlepší co pro teď zvládnu sesmolit. Jinak všem přeji dobré ráno a sobě dobrou noc :)
Stojíme na prahu
Nedokonálého vztahu
Čekáme kdo je na tahu
Vykročit z davu
Obhajujíc se vesmírem
Bráníc se osudem
Jednou někde budem
A stejně jdeme s proudem
Vykroč dřív než půjdeš pod zem
To nepůjde když budeš pod drnem
To je osud kterýmu nezdrhnem
Do života po hlavě vthrnem
Nestát a nadávat že to za nestojí
Nekopat kolem sebe nechte mě napokoji
Nenávidět a milovat nejde obojí
To umí jen ten kdo se toho bojí
Život je ring tak vylez z rohu
Udělej co chceš a ne zda mohu
Za mraky najdeš modrou oblohu
Najdi něco k čemu máš vlohu
Život není jenom pád
Musíš umět znovu vstát
Každou ránu dostat a ustát
Než umřeš stane se to mnohokrát
Není důležité vyhrát
Ale hlavně neprohrát
S kartama naučit se hrát
S nepřízní se porprat
Neprojet na plný čáře
Chrstnout mu to do tváře
Neudělat před sebou lháře
Nad nikým není záře