Někdy se poezie rodí
Z doteku chladného ostří nůžek
Na pupeční šňůře
Jako vedlejší produkt bolesti
Která prý při tom nevzniká
Tedy, ne fyzicky
Ne necítím se znovuzrozená
Spíš potracená
Odtržená bolavá
Vzešlá z ticha
sešlá docela
Nekřtěňátko
Co od těch dob má hrůzu z nůžek
Blízko břicha
Ten strach jsi nezasel, jen znovu probudil
Odstřihl jsi mě
Tím jsem se nenarodila
Tím jsem umřela
Každá má smrt byla zrodem k lepšímu
Každá má prohra bylo velké vítězství
Život je fajn
08.01.2018 20:11:05 | VEDz RVAHEs
Jizvy po porodu bolí celý život.
04.01.2018 20:15:36 | Philogyny1
do zblbnutí se to opakuje, viď? Ale boleST mívá své vedlejší produkty... uvědomění - vysvobození. Líbí se mi moc jak jsi to napsala
04.01.2018 20:07:32 | Laika