Skrz peří je nepoznáš
Anotace: vesmírčata na korze :-)
lišaj mi hedvábně
krájí tep srdce
zřím návnadu
lítost v přízni
jadřince a spadu
korveta plápolá
utržená ze řetězu
plavčík dutá v koši
a nasává
vůni leklých borovic
na zádech
komorní
rákosový lože
velrybí prsty
v puse
Ó/ach bože
straka se válí
v ospalym písku
z arkád se nese
mlaskání stehen
mrkání slzí
i topení křížků
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Fany, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)