Stará panna
Poctivá jsem na mou věru,
to je přece známá věc
Ještě tady nebyl chlapec,
co by dostal můj věnec
Že jsem hodně hochů měla,
to je pravda, lidičky
Ale já jim vždycky řekla,
že jsem svoji matičky
Sem tam pusa, pohlazení,
víc jsem nikdy nedala
Teď tu sedí stará sůva,
ta, co dlouho čekala
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)