Balená cigareta
Struktura zlámaná
na tisíc kousků
vnitřně už zčernalá
krev do ubrousku
Po ránu zasytí
valícím kouřem
nebýt tak pokaždé
hrozí nám bouře
Papírem protáhne
sílící chuť
Závislost zpitomí
otevře hruď
Slušivý igelit
natáhnou na ně
opravdu nezdá se
má sílu hlavně
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: Šípková Růženka
Komentáře (2)
Komentujících (2)