Můj animus si nasadil
bez dovolení tvou tvář
a zjevně nevadí mu
že podléhám
těm zvláštním myšlenkách
nemajícím tvar
co vládnou chaosem
v nových vesmírech.
Nereptáš
má prázdnota je tvá
z něhy tvých hebkých dlaní
chvění přijímám.
Máš sílu vůdce stád
cítím tvůj žár
dmychadlo horkosti
v útrobách.
Rozléváme se ve vlnách
a jen Bůh ví a zná
kdo z nás kde končí
a kde začíná…