*
vítr honí po nebi konsilium
které má vyléčit léto
z podzimu
ale kdež! za pár dní
tu bude nemocnice
velká postel, všude bílo
co tak lehnout si teď
a přikrýt se listím
usnout
co by se mi zdálo?
a probudit se až...
až se slunce vrátí
...no...někdy by bylo dobré některé záležitosti prostě zaspat.....a
probudit se s vítězoslavným výkřikem....už vím,jak na to.....Ji./úsměv/
26.01.2018 22:08:50 | jitoush
Je to pravda i když na druhou stranu: kdybychom nezažili krachy věděli bychom prdlajs jak šmakuje úspěch...
27.01.2018 10:32:41 | aravara