Pravidelně medituji mám naordinováno
Na kolemjdoucí zvednout koutky
Mrknout jít dál při naštvání
vyjít na chvíli ven dýchat
nekouřit to se pak dýchá špatně
nepít říkala máma zabíjíš si buňky
bude mi prý vyprávět pohádky i když budu zlobivá holčička
už nejsem mami
jsem v pohodě
už zase sedím a učím se
pravidelně medituji mám naordinováno
to už jsem říkala
jenom občas občas někdy k večeru
sedím když mám všechno hotový
u kompu googlím
kalašnikovy
udělej si zbroják, já už mám dvě, chtějí jen pevnou dlaň a dělaj bezbolestný modřiny... :)
03.02.2018 20:56:28 | Philogyny1
Hned bych do toho šla. Ty jsi vůbec ostřílená žena, viď? Ale k tvé křehké kráse se mi to moc nehodí. Když střílíš,nejspíš vypadáš jak anděl smrti.
04.02.2018 11:30:06 | Krysařka
...Že oklameš jiné?Když to nepoznají,tak je to jejich mínus.......
....ale neoklamat sám sebe....to je to podstatné.......Ji.
03.02.2018 19:22:40 | jitoush
:) líbí se mi...taky by se mi občas nějaký hodil...
02.02.2018 14:31:15 | Anděl