"Víc už není pro mě tu místo" - mám zrovna tuhle myšlenku ... Možná mě trápí láska, možná život, či osud sám, který si řídíme, jak jinak, my sami.
08.01.2008 22:43:00 | NikitaNikaT.
tak tuta se mi líbí z tvých věcí asi nejvíc...jinak, jak už někdo někde psal, zkus možná trochu míň lpět na rýmech, myslím, že by to tvým dílkům jedině prospělo.
Zlom vaz!
10.12.2007 20:04:00 | kokeš od pana krbce
Líbí se mi, je taková .... no... ze života :-). Poslední věta první sloky se mi líbí úplně nejvíc.
23.05.2007 14:20:00 | Alea - kometa kdovíco přinese