PŘIBLBLE ÚSMĚVNÁ
stačí jen jeden úsměv
aby den ztratil svou šeď
stal se barevným
a voněl
jak málo
a zároveň jak moc
proč se tak zřídka usmíváme
koho zajímá náš momentální stres
nač odkládat svou radost na zítra
když usmívat se můžeme už dnes
svět nemá rád kakabusy
věčně ustarané tváře
koho tím chceme ohromit
co si tím vynutíme
nic
den bez úsměvu
je provždy promarněný
tak usmějme se třeba nanečisto
rovnou teď
a směrem ke dveřím
pak ještě mnohem víc
až se otevřou
a něco hezkého
můžem k tomu říct
třeba i blbost – namátkou
z toho se přece nestřílí
a kdyby to snad nevyšlo
nezoufejme
hlavně že jsme zkusili
být pro někoho pohádkou
Praha, 15.2.2018
https://www.youtube.com/watch?v=vIL1JWD5cac
....úsměv dělá divy.....třeba jen tak v potkání na ulici nebo
v obchodě.....a popřát hezký den k tomu.....občas i největší kakabus
"roztaje"......tak úsměv prosím......Ji./úsměv/..a k tomu smysl pro
humor a je vyhráno...
16.02.2018 20:02:35 | jitoush
Ami...jen jsem přečetla název, hned jsem se začala usmívat! A to se prosím usmívám dost často, protože úsměv léčí:) a tys to tak hezky vyjádřil, vidíš, taková obyčejná věc, a přece když se na nás někdo usměje, třeba nemá zuby, vždy potěší...**ST**
16.02.2018 07:22:45 | Anděl
:-D)) Jako bys mi viděla do pusy - díky za prima rozesmání, Anděli :-))
16.02.2018 17:09:08 | Amonasr