PŘEDIVO
bloudím svým pulsujícím světem
plným svérázných figur a postaviček
tam a zpět
ač mnozí už východ našli
konce nevidět
ztracený v labyrintu
ve spleti setkání
nástrah
lhostejnosti
milování
přátelství
a zrad
rozpuštěn do vůní
do zahrad
nevinných i masožravých květů
přisátý k nektaru
z všehochutí touha
existence pouhá
tak nepatrná zcela
čmelák
spíš než včela
občas usrknu si jedu
mohu i škrábnout z donucení
nejraději však
předu
Praha, 2.3.2018
https://www.youtube.com/watch?v=92hhQKd-Zrg
Tvá tvorba je tak výjimečná že někdy přesahuje moje chápaní a konec je prostě boží ST :-))
03.03.2018 10:21:16 | Iva Husárková
Díky za krásnou reakci, Ivo - občas má tvorba přesahuje i mé chápání... ;-))
04.03.2018 14:44:57 | Amonasr