Tolik krásy
Na zlatém podnose
Přímo na dlani
Výhledu na město
Někdy si říkám
Kolik té krásy
Je srdce umělce
Schopno unést
Někteří žijí
Pro krásu věci
Jiní pro krásu života
Další hledají podstatu
Střechy malované
Zlatými paprsky slunce
Hodinu před tím
Než schová se za obzor
Úsměv v očích
Slza na krajíčku
Reflektující obraz pohledu
Francouzského okna
Tak co myslíte?
Kolik té krásy
Mé mladé srdce
Ještě unese?
Třeba všechnu
Pro lásku světa