na nepopsaný list
zasněženého chodníku
píšu své první stopy
včerejší hlas zvonů
z kostelní věže
je minulostí
tak jako klid
v mé mysli ...
jen
láska v srdci
zůstává neměnná
Taky píšu stopami, zanechávám tajné vzkazy pro příštího chodce, který mě přepíše ..:)
05.03.2018 08:58:32 | Krysařka