Anotace: Topí plynem. Budou Velikonoce.
Topí plynem. Budou Velikonoce.
Horký vzduch
hýbe záclonami
za nimi Matka
vyhlíží konec půstu
aby už mohla
vystavit kraslice pentle jarní serepetičky
aby už mohla
poslat do světa svůj signál naděje
a doufat,
že se jí vrátí zpátky
odrazem
z protějšího okna
zázrak
Zmrtvýchvstání
.
Je výborná. Zatímco teď už spíš, pověsil jsem si její originál na zeď v pracovně.
17.03.2018 00:37:19 | vrbák