Láska a smrt
Anotace: Tahle báseň vznikla v hodině matiky
Jak červená růže,
puká zamilované srdce,
tam nepomůže.
luk,kopí,šíp ani meče.
Smrt je těžkým testem přátelství
a hlavně lásky,
ale kdo ti odpoví
na nevyřknuté otázky?
Zbyl jen jediný
koho máš
je to pocit viny,
že za všechno můžeš sám.
Kéž by se čas vrátit dal
o pár měsíců zpátky
pak by sis víc vychutnal
ty poslední okamžiky lásky.
Teď už tu není
můžeš vzpomínat
na její snění
a na to, jak jsi ji měl tenkrát rád.
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)