Jsem hysterická!
namáčíš si ruce
v mém těle
léčíš prý neduhy
máš víru
sám v sebe
přes tvé
falešné medikace
Jsem stále živá!
i s prázdnem v sobě
s tisíci obnažených nervů
se špendlíky
v okvětních plátcích
tvá woodoo panenka
s nocebo efektem
leč s duší
na správném místě
NE!
JEŠTĚ NEKONČÍM!!!
.....ještě ne...ještě je potřeba si to "odmakat".....jsou tací,kteří
by nás postrádali....v tom dobrém a láskyplném.....Ji./úsměv/
08.04.2018 19:58:53 | jitoush
vytrhávám špendlíky obaluju nervy medem v okvětních plátcích se koupáš srdce pokryté ledem taje než se do mé duše vloupáš krásná v krásnu tiše žasnu... Andělko TA JE!!!
08.04.2018 05:20:59 | Iva Husárková
Ivuško......dušičko předobrá! děkuji moc!!!
08.04.2018 07:30:31 | Anděl