TANEC POHLEDŮ
mám pouze dvě oči
dvě uši
jeden mozek
a jeden pohled
ten svůj
vždy jenom ten svůj
můžu ho ale stáčet
pod různými úhly a do různých stran
střetám se s pohledy těch druhých
mnohým rozumím
jiným zase ne
líbí se mi i nelíbí
jak jinak
i o svém mívám pochyby
kdo jiný pohled nesnese
uhýbá při něm očima
a jen tím svým se zaklíná
má stejně blízko k noblese
jak v teplákách buran na plese
Praha, 13.4.2018
https://www.youtube.com/watch?v=sTGZqm4ERt8
Já včera taky koukala do očí všech těch němých tváří a říkala si, proč?
Některé věci nejdou pochopit, musí se prožít, aby člověk uvěřil.
17.04.2018 13:08:44 | Philogyny1