prázdné prsteny... hmmm, neexistují:-) já šperková o tom něco vím... chápu ten význam, ale chápu i ten druhej... miluju šperky, od někoho i ty, co si koupím sama, všechny v sobě mají lásku na prní dojem... a ta v nich prostě je, napořád...na krku nosím anděly... prvního od kamarádky a toho nyní od dcery, vybrala ho a je ... můj... a to něco v něm je, pořád, neustále a vždy bude... je dokonalej, jako moje dcera... je dokonalej, jako ten den, kdy mi ho dala, zůstane dokonalej napořád... :-)
i ta atmosféra z tvých slov je taková...
14.04.2019 02:15:31 | zelená víla
....prázdným prstenem uvidíš jinou dimenzi....přilož k oku a uvidíš,
co to udělá.....tak dál tedy......Ji./úsměv/
22.04.2018 19:19:54 | jitoush
jakápak hanba, je to fajn...
19.04.2018 14:00:43 | hledač
...harmonika bez harmonikáře ztratí svůj hlas... :)
18.04.2018 16:06:40 | Philogyny1