na co si hraješ chlapečku?
křičí papoušci
pobledlého peří
vyletujíc z kostelního polštářku
✴✴✴
kalhotky u kotníků
zavěšené na kříži
mávají na znamení
všem pokrytcům
a odnáší slova
na růžových balóncích
do klínů ironií
...pokrytectví je strašnej mor.......a někomu kouká přímo z očí.....Ji.
22.04.2018 17:56:04 | jitoush
papoušci jsou jak flaňďáci křičící ze sna ,ironické kalhotky jim posílá
rozdováděná vesna...samo nebe pak neví co s tím..růžové peklíčko je jeho rozverný stín**:-) :-D ST*
20.04.2018 00:38:47 | Frr
krásně a přesně
máš mě přečtenýho
polštářek, kalhotky, papoušci
rozlámal jsi ten můj chleba a rozdal lidem
20.04.2018 08:44:47 | Akyš