Pro jednu chvíli
pro jeden pocit
pro poslední nádech
u cíle mých cest
Pro jeden jediný
záblesk
pohřbený
v sutinách noci
toužím zahlédnout
křídla
vpletená do vlasů
hvězd
....hned mi naskočilo to Vrchlického...."Za trochu lásky šel bych světa
kraj....."Ji./úsměv/
09.05.2018 07:42:54 | jitoush
tak a teď se podívej co si provedla
....úplně si rozplakala klauna
líčidla rozmazaný , nos nakřivo....
tééééda a ty se tomu ještě směješ ?
no počkej máznu ti sazičkou na nos :-)))
09.05.2018 04:47:54 | klaun
možná se Ti takové souhvězdí podaří zahlédnout-možná brzo-po milionu hvězdných let vystoupí z Mlhoviny Lásky****přeju Ti to-ovšem padající hvězdy jsou proti tomu jen nedonošené sputníky* :-D ST*
08.05.2018 23:30:12 | Frr