Občas se svinu steskem do rohu
A tam jako by byl hrách
Je to ještě horší
Já jako masochistická kráva
Nechám si do kolen beze všeho obtiskávat blbou zeleninu
A nechám si mít
Zelenou modřinu
Zelenou píčovinu
Místo abych se zvedla a řekla si že na to seru tak se lituju
A navíc tě kámo navíc tě ještě kámo hele
Víš co
A pokud vstanu tak to půjde těžce
Seš totiž můj hrách zaseknutý v čéšce
Bože...od prvního slova...vyryto nožem do kůže...mojí...všechno...se slzama v očích - v oblíbených....**ST**
16.06.2018 14:16:50 | Anděl
Nekleč
15.06.2018 21:20:53 | Lucid Alien Jeer