EXTREMADURA
krev žhavého dne
sedimentuje v polibku nebe se zemí
zatímco v patiu hladivý vánek
svlažuje dozvuky pocitů
z klášterů
hradů
katedrál
bílých zdí a červených střech
stád roztroušených v nízkém stromoví a stepním porostu
chladivé prýmky řek
volně obtáčejí obliny kopců
a studí rozpálená těla odvážlivců
úsměvy
pohoda
podmanivý klid
pro duši léčivá kůra
tak samozřejmá mimo pupky světa
přátelsky mazlivá
Extremadura
San Benito de la Contienda, 18.6.2018
Ami..usmívám se...Tys mne právě pohladil! krásně a něžně...jak to umíš...promiň...přivlastnila jsem si to pohlazení...jen jednou mi to dovol...děkuji.**ST**
19.06.2018 07:10:03 | Anděl