Anotace: nevím co k tomu napsat..ani nevím jak to pojmenovat...možná to že mi to tak trochu připomíná hlas osudu...
Hlele at se tohodí spíš na rýmovačku,nebo ne,je mi to jedno dokážu si představit ,komu bych ji dala a ještě víc zdůraznila tu smrt na konci..takže mě se to líbí,přestože není dokonalá.chyby má každý,ne?.=)
22.02.2007 20:54:00 | Lawondy
ses nejaka krvelacna :))
moje kritika - myslenka hezka, ale to provedeni...
kuzi-ruzi / zar-tvar, to jsou rymy pro rymovacku a ne pro basen, nerymuj stejne slovesne tvary, vyzni to daleko lepe ( i kdyz to tady napisi asi jeste hodnekrat, nez to zacnete chapat ) ano, da to vic prace, na jednom versi se zasenes treba nekolik hodin, ale vysledek stoji za to.
A taky nepouzivej slova jen proto, ze se rymuji, musi to mit i pointu, ktera je nad rym ( ktery klidne muze byt i volny, jestli to sedi intonacne )
Verim ze to zvladnes, Max
22.02.2007 20:29:00 | Maxwell z Keldu