Anotace: ...
Zívám
sotva jsem vstal.
Spílám,
co život mi vzal.
Vzlykám,
než abych se smál.
Pykám
za to, že jsem sám.
Pláču,
že radost jsem znal.
Snář můj
mě zas obelhal.
Moc hezké!
06.08.2018 07:10:10 | Anděl
Děkuji :)
06.08.2018 12:55:59 | free.poet
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?