navodit
ta holka stála na pódiu
hladila tyč
od mikrofonu
a
zpívala o nás dvou
zněla jako ptáček
uvězněný v kleci
a
působila křehce
brala si slova
přímo
z mých útrob
schovaný za sklenkou
věřil jsem všemu
rudé reflektory
osvětlovaly její líčení
a
dýmem přioděnou nahotu
mohl jsem ji hladit
pohledem
bylo to jenom
mezi námi
tak intimní
nevadilo ani
že zpívala
pro plný sál
uměla to navodit...
Přečteno 336x
Tipy 24
Poslední tipující: Iva Husárková, jitoush, Akrij8, Frr, Jort, básněnka, Šípková Růženka, Amonasr, Fany, Marcella, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)