Anotace: zase pro všechny...a prosíím když už se rozhodnete otevřít to a přečíst si obsah,neskončte v polovině,prosím....
Taky ještě nevím, ale chtěla bych. Mám to docela kousek do Ostravy.. tak uvidíme. =o)Byla jsi už někdy na srazu vůbec?
03.03.2007 10:59:00 | Najlin
Možná ještě budeme čekat spoustu dní než příjde. Tímto uzavřu včerejší den a půjdu hajat. Ptž je moc hodin.. pojedeš na sraz?
03.03.2007 00:23:00 | Najlin
jen piš dál pro sebe i pro nás
zhodnocení si hlavu nedělej
pokud něco na srdci máš
tak nám to sem dej :-)
24.02.2007 23:14:00 | jedam
Piš, piš i pro nás... kdyby už nic víc, rozšiřuješ si slovní zásobu, urovnáváš si myšlenky atd. A určitě je mezi námi mnoho takových, kteří si ta svá kolena nechají znovu podlomit třeba při čtení Tvé básně, protože zažili to, co ty... pokud se to naučíš předávat v básních... takže piš ;-)
23.02.2007 16:33:00 | Ksíkos