Smutně optimistický epitaf
Anotace: Pod zlými dojmy zlých událostí
Kapitáne,
zase jste mne dostal,
zase vám ležím u nohou,
zase mne spálíte a
zase budete oslavovat vítězství.
Ale já zase povstanu,
zase si uvědomíte moji neporazitelnost,
zase mne najdou u mrtvoly mladého děvčete,
ale tentokrát to bude vaše dcera,
kapitáne protidrogového oddělení.
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)