Domeček z karet
Anotace: Život plyne dál bez ohledu na naše starosti a problémy..horší však je když přátelé jdou dál bez ohledu na naše starosti a problémy
Když svět se hroutí
A já v slzách skomírám
Jak když domeček z karet se bortí
Tak já teď umírám
Beznaděj v očích
A srdce bolí
Hlava se točí
A slzy pálí
Samota do těla tiše se rozlévá
Prosím o trochu soucitu...
Kde se jen dostává?
Nikde...a já umírám
Komentáře (1)
Komentujících (1)