NÁLADOVÁ
nemít náladu
se každému občas stává
nemít čas
stává se ještě častěji
tak proč se urážíme
když na nás jiný nemá náladu
anebo čas
nejsme malé děti
aby se točil svět jen kolem nás
kolik zhrzených Galileů se přesto stále utvrzuje
a přece se točí!
sahají po prokletí
ve jménu sebe sama
nikdo však nemůže být sluncem všem
tak k čemu tohle drama
pláče snad naše matka Zem
že není středem vesmíru?
ví že plakat má smysl jen pro lásku
jako každá moudrá máma
Praha, 24.8.2018
https://www.youtube.com/watch?v=4QWuPs6OEyI
nikdo však nemůže být sluncem všem
tak k čemu tohle drama
...to se mi moc líbí, fakt k čemu?
28.08.2018 15:27:00 | JSJ
Velký řetízkáč,z toho mi je zle,jen když se dívám...však laskavý,upřímný zájem,ten snáším bez známek zdravotní újmy,však nemusí jen dokola,stačí,bok po boku... (bok o bok:))
26.08.2018 09:45:36 | Dreamy
Moudrost je daná jen někomu...a láska ...ta musí najít cestu i sama k sobě
26.08.2018 09:09:41 | básněnka
Docela mě to pobavilo, dnes mi jedna paní v noci říkala, že se kolem ní točí vesmír. Dobrý koincidence :)
25.08.2018 09:47:13 | odnikud