občas si hraju na pravdu
a vymejšlim si i pohledem
když šacuju historky
po kapsách cizích kabátů
pátrám v utonulých očích
a dopejkám si životy ostatních
ve svém soukromém inkubátoru
ničemu nerozumím
ale rád svlékám osamělost
z jiných figurek
abych pochopil tu svou