Vydrž ještě chvíli,
neodcházej.
Co kdybychom se skryli
v zákoutích noci?
Tolik si přeju, aby
ten večer trval navždy.
Jsem jenom člověk, slabý
a bezmocný, vězeň toku času.
Ale dnes můžu ti dát
víc než kdokoli jiný.
Musíš jen nebát se brát!
Brát, dokud zbývá mi dostatek sil.