Sochy
Obětí srdce na oltáři
dosáhneš odpuštění viny.
Uchvácen krásou jejich tváří,
úsměvy kamennými.
Tvá duše do nich promítá se
a možná, že se něco mění.
Jsi nekritický k jejich kráse.
Kámen se vrací ke kameni.
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)