Do nedohledna
Zachytili jsme se koutky očí
Tak silně
Že se mi hlava sama otočila
Abys mi mohl věnovat úsměv
Aby se mi rozklepala kolena
Pod náporem
Lásky na první pohled
A na věčné časy
Trvající okamžik
Nejradši sleduju mraky vleže
S rukou založenou pod hlavou
I když mi říkáš
Že na ležení na holé zemi je zima
Okamžiky uhání jako stránky knih
Popsané osudy
Co se rozplétají a spojují
V nedohlednu
Otevřené konce
Předurčené pro napsání dalších kapitol
Nebo jen pár posledních slov
Kterými se dá zakončit výpravný epos
I krátká povídka
O dvou pohledech
Aby ses mi ztratil
Ze zorného úhlu koutků očí
Do nedohledna
Přečteno 294x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, jitoush, grázlík, Frr, Jort, Kapka, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (2)
Komentujících (2)