harmonie
mraky plují oblohou
mramor dýchá životem
stromy vlastní řečí promlouvají
voda plyne plyne
korytem
ve všem harmonie
klaním se ti velikáne
já mraveneček co kdysi myslel
že svět spasí
sousto převeliké
vlastní namyšlenosti
voda plyne plyne korytem
nebylo nikdy jiné cesty
než se s Bohem smířit
se sebou samým
se světem
mraky plují oblohou
mramor dýchá životem
stromy vlastní řečí promlouvají
voda plyne plyne
korytem
Přečteno 339x
Tipy 22
Poslední tipující: darksoul, Jort, Anděl, Fany, Marcella, IronDodo, Kapka, Akrij8, Papagena, Frr, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)